Bez dogovora kraj Korane, igrači u štrajku, Talakić ogorčen njihovim karakterom

Bez dogovora kraj Korane, igrači u štrajku, Talakić ogorčen
njihovim karakterom

Nije uspio dogovor igrača NK Karlovca i Uprave, odnosno predsjednika Talakića koji je gotovo jedini koji u posljednjih mjesec dana iz 13-članog Upravnog odbora zna svratiti u Mekušansko polje (uz Davorina Zlatića koji vodi momčad veterana i Darka Lisca koji obavlja poslove u tajništvu). Ostali su nestali, priznao je to i sam Talakić, koji ipak nije uspio postići dogovor s igračima, na koje se na brzinski sazvanoj press konferenciji prilično grubo obrušio:

– Svoje nogometno lice pokazali su u utakmici protiv Lučkog, a sada su pokazali i kakav su karakter – poručio je predsjednik NK Karlovca, ogorčen time što su igrači, kako je ustvrdio, odbili ponudu da im se u dogledno vrijeme isplati plaća i pol.

– S jedne strane razumijem igrače, situacija u klubu je vrlo teška, no odbijanje bilo kakvog dogovora i jedne, mislim, korektne ponude za prvi mah, pokazuje da nije riječ samo o opravdanoj borbi za svoja prava i ukazivanju na tešku situaciju, već je riječ o ucjeni – kazao nam je Talakić.

U klubu će sutra biti održana hitna sjednica Upravnog odbora, navečer u 18 sati, iako je upitno hoće li se oni koji bi trebali voditi klub odazvati u dovoljnom broju, jer na protekloj su, kako neslužbeno saznajemo, bila samo četiri člana, iako je svih 13 dan ranije potvrdilo dolazak.

Razmišlja se čak i o tome da se zatraži odgoda utakmice s Hajdukom, no teško da bi takav zahtjev mogao proći u HNS-u, uzevši u obzir razlog. No, dok se razmišlja čak i o tome da na utakmici protiv Splićana u dresu Karlovčana istrče juniori, jedini tračak svjetla na kraju vrlo mračnog tunela donosi neslužbena vijest da igrači ipak treniraju – ali u svom aranžmanu i na tajnoj lokaciji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest