Štrajk nogometaša prekinut – Uprava jedva sastavila kvorum, traže se sponzori

Štrajk nogometaša prekinut – Uprava jedva sastavila kvorum, traže
se sponzori

Igrači NK Karlovca sutra ujutro u devet sati istrčat će na pomoćni stadion kako bi se nakon trodnevnog štrajka ipak što bolje pripremili za predstojeću utakmicu s Hajdukom. Na dvosatnom sastanku Upravnog odbora, koji je doduše jedva sastavio kvorum s obzirom da se od 13 članova pojavilo svega sedam, dogovoreno je da će se zaostale plaće igračima isplaćivati po mogućnostima. Naime, kao znak dobre volje sutra će igračima biti uplaćeno 90 tisuća kuna, što je iznos koji je trenutno na raspolaganju.

– Stav Uprave da je bunt jednim dijelom opravdan ali Uprava smatra da je pogrešno ustrajanje na štrajku koji je samo naštetio klubu ali i igračima, kažu u NK Karlovcu.

Neće biti nikakvog kažnjavanja igrača kao što se nagađalo u nekim medijima, iako je stav Uprave da je nezalaganje momčadi na utakmici s Lučkom zaslužilo kaznu. Na sastanku je bilo govora i o eventualnom izlazu iz teške financijske situacije. Kako saznajemo, bilo je pregovora sa potencijalnim sponzorima koji su pokazali interes da podupru NK Karlovac ali o njihovim imenima i ciframa u klubu zasad nisu htjeli govoriti. Neslužbeno saznajemo kako je većina još u domeni pregovora i nadanja, no jedan je ozbiljniji ugovor ipak praktično već dogovoren i pred potpisivanjem.

Koliko je u biti kriza duboko potresla karlovačkog prvoligaša dovoljno govori današnji pokušaj igrača da ručaju u restoranu u kojem su se dosad redovito hranili. Neslužbeni izvor tvrdi da su umjesto ručka pristojno zamoljeni da se udalje jer “nema hrane dok se ne podmire dugovi kluba”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest