Vučić: Kad bi ugovor s EU potpisao netko drugi, to je kao da zlato ne primi pobjednik

Vučić: Kad bi ugovor s EU potpisao netko drugi, to je kao da zlato
ne primi pobjednik

Mini Sabor HDZ-a za 7. izbornu jedinicu počeo je u 17 sati u prilično popunjenoj Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu. Nakon kraćeg sastanka predsjednice HDZ-a i premijerke Jadranke Kosor i HDZ-ovih članova Vlade, počeo je skup na kojeg je predsjednica ušla poput boksačkog prvaka u ring, uz pjesmu “Svijet voli pobjednike” vinkovačke skupine Colonia.

Ulazak Jadranke Kosor i najviših dužnosnika vladajuće stranke i države u dvoranu izazvao je oduševljenje i ovacije okupljenih HDZ-ovaca.

Prvo su su se okupljenim stranačkim kolegama obratili Gordan Jandroković i Dražen Bošnjaković, ali i domaće HDZ-ove uzdanice Ivan Vučić i Stjepan Basar iz Ozlja. Vučić je kazao da kad bi pristupni ugovor Hrvatske u EU potpisao netko drugi a ne predsjednica Jadranka Kosor da bi to bilo kao da se zlatna medalja na Olimpijadi u najtežoj disciplini – maratonu uruči ne pobjedniku, nego nekome drugom. Basar je pak imao zanimljivu konstataciju. Ustvrdio da je da nema HDZ-a ne bi bilo lako hrvatskom gospodarstvu. Sada nam je, valjda, lako.

Dok se u pauzi HDZ-ovci zabavljaju uz tamburašku glazbu, u dvorani se očekuje govor predsjednice stranke Jadranke Kosor.

Uskoro opširnije…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest