Buran aplauz na premijeri nove predstave, repriza već večeras u 20 sati

Buran aplauz na premijeri nove predstave, repriza već večeras u 20
sati

Lijep početak nove kazališne sezone u Karlovcu. Gradsko kazalište Zorin dom u suradnji s kazališnom produkcijskom kućom Teatroman iz Zagreba postavilo je na “daske koje život znače” monodramu “Ja, tata!”. Ova predstava posljednjih je godina europski kazališni hit, nastala je na tekst islandskog pisca Bjarni Haukur Thorssona, a hrvatska publika u njoj će moći uživati zahvaljujući prvom ovosezonskom projektu Zorin doma, i to u izdanju vrsnog Rakana Rushaidata i u režiji Borisa Kovačevića.

Popularni mladi hrvatski glumac pokazao je sinoć kako mu je uloga friškog oca odlično sjela – nije ni čudno, jer i u stvarnom životu nedavno je postao tata. Kroz urnebesne i dirljive trenutke, Rushaidat publici daje odgovore na mnoga pitanja o očinstvu, a solidno popunjen (iako ne do posljednjeg mjesta) Zorin dom uzvratio je toplim i dugotrajnim aplauzom.

Oni koji bi željeli pogledati predstavu, a to nisu mogli učiniti jučer, mogu to ispraviti već večeras u 20 sati, kada je na rasporedu svojevrsna “repriza premijere”. Premijerno izvođenje izvan Karlovca predstava će imati 15. listopada u Zagrebu, u Teatru Exit.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest