Mladi Karlovčani nizom zabavnih i kulturnih događanja najavljuju jesen

Mladi Karlovčani nizom zabavnih i kulturnih događanja najavljuju
jesen

Sve življa karlovačka nezavisna scena i sve aktivnije udruge mladih proteklog su proljeća i ljeta doprinijele tome da Karlovac s punim pravom može biti okarakteriziran kao grad koji je obilovao događanjima – malim festivalima, koncertima, plesovima i performansima, izložbama na otvorenom… Ranijih godina stvari su obično poprilično zastale u jesen, no ove godine moglo bi biti drugačije – Domaći i CZM Gaza najavili su vrlo sadržajnu jesen, nema sumnje da će ih pratiti i CZM Grabrik, Kajda najavljuje otvaranje novog prostora za svirku, iz Edisona brojna kulturno-zabavna događanja namijenjena baš mladim glazbenicima, fotografima, slikarima, uskoro se vraća i KAbina, a možda se priključi i još ponetko.

Svojevrsna najava, nadajmo se, zanimljive i sadržajne jeseni, bit će trodnevno događanje u organizaciji udruge Carpe diem, koje će okupiti velik broj udruga mladih i pojedinačnih mladih stvaratelja, koji će svojim sugrađanima pokazati što znaju i umiju u brojnim aspektima kulture i zabave. Bit će tu plesnih performansa, break-dancea, izložbi fotografija, rock koncerata, projekcija filmova i još brojnih glazbeno-scensko-sportskih prezentacija. Sve će se održati od 14. do 16. listopada u samom srcu grada, na popularnoj promenadi, na više lokacija, od Papa’s bara do Edisona, kao i u šancu.

Za slučaj lošeg vremena pripremljene su rezervne lokacije, no zasad se uzdajmo kako će predstojeći kišni i hladni vikend biti dovoljan i da ćemo od 14. do 16. listopada imati prigodu uživati u raznovrsnom i bogatom stvaralaštvu mladih Karlovčana u pogodnim vremenskim uvjetima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest