Vraća se Vaga – glazbeni festival ozbiljne, dječje, etno, zabavne i rock glazbe

Vraća se Vaga – glazbeni festival ozbiljne, dječje, etno, zabavne i
rock glazbe

Nekad iznimno popularan karlovački glazbeni festival “Vaga” vraća se u grad na četiri rijeke i to od 15. do 20. studenog. Kako traju pripreme za festival te što će donijeti “Vaga” nakon dugih 25 godina danas su na tiskovnoj konferenciji u restoranu “Panorama” ispričali predsjednica organizacijskog odbora Željka Pulez te glazbeni producent Tomica Jambrošić.

Kako je kazala Pulez, nova “Vaga” okupit će veći broj nepoznatih i manje poznatih glazbenika, pjevača, kompozitora i glazbenih grupa s područja Karlovca i Karlovačke županije i održat će se tijekom pet večeri, dok će šesta, finalna večer biti održana u Domu OSRH “Zrinski”.

“Vaga 2011” započet će večeri ozbiljne glazbe, nastavit će se s programom namijenjenom djeci, pa etno i zabavnom glazbom a završiti nastupom pop i rock bendova. U finalu nastupit će pobjednici svih večeri ali i neka poznata imena s estrade, kazao je Jambrošić.

Još ne možemo zamisliti kako će izgledati karlovačka “Vaga” nakon četvrt stoljeća ali organizatori su uvjereni da nikoga neće razočarati. Svi nastupi direktno će se prenositi u programu Trend radija i TV 4 Rijeke.

Autori i pjevači koji još nisu dostavili materijale za sudjelovanje na Festivalu mogi ih dostaviti još do petka, 07. listopada 2011. Ostale informacije možete dobiti na broj telefona 095/4448-099, 095/4008-099 ili na vaga@trend.com.hr

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest