U Centru za mlade na Gazi otvorena izložba radova Karlovčanke Marijane Brkić

U Centru za mlade na Gazi otvorena izložba radova Karlovčanke
Marijane Brkić

U izložbenom prostoru Centra za mlade na Gazi otvorena je izložba radova mlade karlovačke dizajnerice Marijane Brkić, a u sklopu ciklusa predstavljanja mladih likovnih autora u organizaciji Udruge za kreativni razvoj domaći.

Radovi su napravljeni na temu otpada kao predmeta za stvaranje nove kreativnosti, te kao podsjetnik na problem zbrinjavanja istog. Autorica je tematiku izabrala zbog svoje velike ljubavi prema otpisanim i odbačenim predmetima, koji se nalaze svugdje oko nas, a plijene njezinu pažnju od malih nogu.

Izrada radova bilo je istraživanje mogućnosti korištenja što različitijih materijala te komponiranje istih u neki novi umjetnički izražaj. Svaki rad je napravljen tematski i idejno je nepovezan s ostalim radovima kako bi svaki pričao svoju priču i dobio pravo da zasja u punom sjaju na posve nov način.

Ova je izložba realizirana zahvaljujući potpori Grada Karlovca te Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Može se razgledati u naredna tri tjedna, svakodnevno od 9 do 17 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest