Kajda organizira besplatne radionice glazbene kulture u Centru za mlade Grabrik

Kajda organizira besplatne radionice glazbene kulture u Centru za
mlade Grabrik

Udruga glazbenih umjetnika Kajda organizira besplatne radionice glazbene kulture na kojima će zainteresirani mladi polaznici moći naučiti više o instrumentima i glazbi u vaninstitucionalnom obliku edukacije. Na skorašnjoj radionici polaznici obrađuju solfeggio, električnu gitaru, bas gitaru te bubnjeve i klavijature. Projekt je podijeljen u nekoliko faza. Prva faza uključuje edukaciju o osnovama teorije glazbe – solfeggio i održavat će se u Centru za mlade Grabrik.

Prva faza neizostavni je dio za bilo koji drugi dio istoga projekta, a ostale faze usmjerene su na praktični dio, tj. edukaciju na instrumentima gdje će se polaznici osposobiti za samostalno izvođenje glazbe na gore navedenim instrumentima. Osim toga, u sklopu radionice održavat će se i kratki tečajevi te predavanja o instrumentima koji nisu previše zastupljeni ili su ostali “zarobljeni” u povijesnom razvoju glazbe.

Radionica će se provoditi jednom tjedno, u trajanju od 5 sati, a planira se uključiti 20 mladih u dobi od 16 do 29 godina starosti. Sudjelovanje je potpuno besplatno.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu udruge: kajdaunion@gmail.com ili direktno u Centru za mlade u Grabriku zaključno sa 1. studenim.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest