Kreativni mladi Karlovčani okupirali promenadu nizom zabavnih događaja

Kreativni mladi Karlovčani okupirali promenadu nizom zabavnih
događaja

Drugi dan manifestacije “Mladi za jesen u gradu” već se sada može nazvati iznimno uspješnim. Od jutarnjih sati, iako je i danas bilo prilično hladno, velik broj događaja i velik broj posjetitelja oživjeli su karlovačku promenadu, posebice područje oko terase Edisona, gdje se odvijao i najveći broj događaja.

Program su otvorile Karlovačke mažoretkinje, a nakon njih zapjevao je zbog karlovačkih gimnazijalaca, pod vodstvom prof. Zorana Štefanca. Nekoliko kategorija Studija 23 predstavilo je svoje plesne sposobnosti, a Zajednica tehničke kulture privukla je interes brojnih prolaznika turnirom u robotskoj košarci. Nakon kratkog predaha, nastupili su plesači i plesačice iz CasaBlanka kluba, a odličnim su izvedbama break dancea, hip-hopa, trbušnog plesa i cheerleadinga na pozornicu privukli i brojne karlovačke mališane koji su rado zaplesali s njima. U međuvremenu su trajale interaktivne radionice Zajednice za tehničku kulturu – natjecanje u radio-orijentaciji i predstavljanje zrakoplovnog modelarstva. Jutarnji je program nastupom na gitari zaključio Goran Ilić sa svojim učenicima. Miran Križanić mladima je predstavio street art, a zajedno sa sudionicima radionice i dalje oslikava slike koje će sutra biti izložene na šetnici.

Diljem šetnice mogu se razgledati i brojni street art i fotografski radovi učenika Gimnazije, Šumarske i drvodjeljske škole te MIOŠ-a, kao i fotografije mladih karlovačkih autora s proljetne KAbine u parku.

Poslijepodnevni program započeo je radionicom kreative Udruge Domaći uz pratnju glazbenog umjetnika Uminala, a vrlo zanimljiv program sve posjetitelje očekuje i večeras – u 20 sati počinju filmske projekcije – moći ćete pogledati uratke Kinokluba Karlovac i Lumiere Media, a potom subotnji program zaključuje rock koncert na kojem će nastupiti tri karlovačka (Opsajd, Scarsouls i The Rock Keepers) te jedan zagrebački mladi rock bend (Mjuzikl). Zbog sinoćnje jake hladnoće organizatori su odlučili večernji rock koncert ipak prebaciti u zatvoreni prostor u Edisonu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest