Premijera nove predstave Zorin doma odgođena zbog bolesti Sanje Vejnović

Premijera nove predstave Zorin doma odgođena zbog bolesti Sanje
Vejnović

Vjerujem da će predstava publiku zabaviti, a da nije jeftina komedija, da će ljude natjerati da se zapitaju o sebi, a da nije tragedija, rekao je o novoj predstavi Gradskog kazališta Zorin dom redatelj Zvonimir Ilijić. Međutim, na zanimljivu komediju o međuljudskim odnosima slikovitog naziva “Igra parova”, publika će ipak morati još malo pričekati. Naime, premijera koja je bila predviđena za 24. listopada, do daljnjega se odgađa zbog bolesti glumice Sanje Vejnović. Cijela ekipa koja je radila na predstavi izrazila je žaljenje zbog otkazivanja, no iz Zorin doma su obećali da će svi biti na vrijeme obaviješteni kada datum premijere bude siguran.

Osim Sanje Vejnović, glumačku ekipu čine Anita Schmidt, Andrej Dojkić te Nedim Prohić dok je za tekst zaslužan nagrađivani slovenski autor Matjaž Župančić.
– Tekst je izuzetan, upravo nas je on i privukao da radimo na ovoj predstavi, pun je veselja, ali je trebalo uložiti i puno rada, ističe glumac Nedim Prohić te dodaje kako im je svima doista žao zbog otkazivanja predstave jer su uživali u radu i pripremama, a u ovom trenutku predstave zapravo i nema jer im fali njihova “četvrta kockica”, kolegica Sanja, kako bi ekipa bila potpuna.
“Igra parova” priča je o svakodnevnoj rutini, ali i novim avanturama te brojnim iznenađenjima koja očekuju dva para u nizu komičnih situacija u kojima se, kaže glumica Anita Schmidt, svatko može pronaći pa si čak i postaviti pitanja o vlastitoj stvarnosti. Priča je to o vjeri i nevjeri te ljubavi i izdaji vrlo vješto smještena u našu svakodnevicu. Ako je suditi prema riječima onih koji su na toj predstavi radili, “Igra parova” svakako je komedija koju ne treba propustiti. Stoga je glumačka ekipa na čelu sa redateljem Ilijićem Sanji poželjela što brži oporavak, a publiku obećala na vrijeme obavijestiti o konačnom datumu premijere koji će biti objavljen i na obnovljenim stranicama Zorin doma http://www.zorin-dom.hr/
KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest