Igrači ogorčeni, navijači poručili – odlazite nesposobni lažovi

Igrači ogorčeni, navijači poručili – odlazite nesposobni lažovi

Kako ćemo preživjeti? Postoji li u gradu Karlovcu osoba koju zanima NK Karlovac? Ovo su dva pitanja koja su danas javnosti uputili igrači Nogometnog kluba Karlovac a nakon što su članovi Uprave praktički nestali iz kluba i očito nitko ne mari za probleme kluba, igrača, ali i trenera mlađih uzrasta te o djeci koja dolaze na trening a jedva da se nađe poneka lopta za igranje.

– Ne bismo pisali ovo pismo da voda nije došla do grla i da se ne bojimo za osobnu i obiteljsku egzistenciju, navode igrači u otvorenom pismu dok su to prije nekoliko minuta novinarima i okupljenim navijačima ponovili i usmenim putem . Kako kažu, preživljavanje je za njih postala misija nemoguće, dok mnogi su obiteljski ljudi koji više svojoj djeci ne mogu omogućiti normalnu egzistenciju.

– U NK Karlovcu jednostavno ništa nije u redu. Svi koji su mogli otići su otišli i osjećamo se sami i obespravljeni, kažu igrači.

Danas su potvrdili da će nastaviti igrati ali apeliraju da se čuje i njihov glas. Igračima su podršku danas došli dati najvjerniji navijači Gademzi, dok po običaju Uprave niti blizu klupskim prostorijama. Tajništvo je ostalo zaključano a nitko od dužnosnika koji su redom na ove pozicije došli po HDZ-ovoj političkoj liniji niti blizu – već danima.

S navijačima se oprostio Igor Lovrić, golman koji je s klubom imao postupak arbitraže. Kako je rekao Gademzima uz zahvalu na podršci, rekao je da nije imao drugog izbora te da će svoju sreću potražiti u nekoj drugoj sredini.

Na zidu klupskih prostorija osvanuo je oštar grafit protiv uprave, a ulaz u klub blokiran je željeznim stupovima. Gademzi su poručili kako maksimalno podržavaju igrače i traže odlazak uprave, jer nitko od njih ništa ne radi.

Oni koji se ne usuđuju doći pred igrače i navijače nisu se, međutim, ustručavali pozvati policiju. Dok je dvadesetak okupljenih navijača na treningu pozdravljalo igrače i njihovu odluku da unatoč teškoj situaciji ustraju u nastavku prvenstva, stigla je policija, vjerojatno po pozivu zbog grafita i spone ograde postavljene pred ulazna vrata u klupske prostorije.  Kako smo naknadno saznali imena navijača su samo završila u policijskim notesima.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest