Mnogi složili produženi vikend pa već danas krenuli na odmor – gužve na svim cestama prema moru

foto ilustracija

Iako je većini Hrvata nedostižno ono što polazi za rukom samo saborskim zastupnicima: od jednog neradnog blagdanskog dana dobiti slobodan čitav tjedan, ako je po gužvama na cestama suditi, mnogi su, ipak, dokazali da su umješni u slaganju produženog vikenda pa već danas krenuli do odredišta na kojima će ga provesti.

Pojačan je tako promet i na autocestama i cestama kroz Karlovačku županiju, pa i kroz sam grad, ali se odvija bez većih poteškoća i uz povoljne vremenske uvjete.

Tako je u većini zemlje: HAK javlja da je pojačan promet u gradovima, kao i na većini cesta prema moru pa vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Podsjeća i da je, u povodu Tijelova, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama večeras do 23 sata, a bit će i sutra, na sam blagdana, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1.

Oni koji ne idu nikamo na put, moći će bar uživati na otvorenom jer meteorolozi do nedjelje najavljuju pretežno sunčano vrijeme s gotovo ljetnim temperaturama, koje će na samom kraju tjedna na karlovačkom području dosegnuti i 29 stupnjeva Celzijevih.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest