Gitaristi Glazbene škole Karlovac večeras sviraju za malu Nikol – pomognite i vi

Gitaristi Glazbene škole Karlovac večeras sviraju za malu Nikol –
pomognite i vi

U crkvi Sveta tri kralja večeras će se održati prvi u nizu događaja organiziranih s ciljem prikupljanja pomoći za operaciju teško oboljele jedanaestogodišnje Nikol Tomičić. S početkom u 19 sati, gitaristi Glazbene škole Karlovac održat će koncert na koji je ulaz slobodan, a svi koji to žele moći će ostaviti donaciju za malu Nikol u skladu sa svojim mogućnostima. Svaka pomoć, pa i ona najmanja, od srca je, i bit će dočekana sa zahvalnošću.

Djevojčica Nikol Tomičić, kako smo već pisali, bori se s neugodnim tumorom. Ovih dana stigle su i dobre vijesti – tumor je dobroćudan što znači da neće biti opasnih metastaza, no vrlo je velik i agresivan, širi se velikom brzinom, “ulazi” u kosti, i nužna je hitna operacija. U Hrvatskoj je takva operacija nemoguća, no poseban zahvat obavlja se na klinici u Beču. Austrijski liječnici pristali su izvesti operaciju, no HZZO je ne želi pokriti svojim sredstvima, a roditelji nemaju novca. Oni koji neće moći na koncert, a željeli bi pomoći mogu to učiniti uplatom na broj štednog računa u Karlovačkoj banci 24 00008 – 10 11111116, s pozivom na broj 05 1066-814000-3314416. Ako se iz inozemstva možete novac uplatiti uz sljedeće podatke:

Name and address of the beneficiary: Irena Baždar, Drežnik 137, 47000 Karlovac, Croatia

Beneficiary’s account number/IBAN: IBAN: HR7624000083206706460

Account with: Karlovačka banka dd., Karlovac, Croatia

Swift bic: KALCHR2X

Ovo je, kao što smo spomenuli, prva u nizu akcija. Već za tjedan dana, 4. prosinca, u Edisonu će se održati veliki humanitarni zumba-maraton, 16.12. u Domu HV na rasporedu je humanitarni koncert, a dva dana kasnije održat će se i jedna humanitarna sportska priredba.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest