S KAportalom na koncert – pronađite Željka Joksimovića, fotkajte se i lajkajte

S KAportalom na koncert – pronađite Željka Joksimovića, fotkajte se
i lajkajte

KAportal i Tabo promocija vode deset čitatelja, odnosno “likera” KAportala na Facebooku na koncert Željka Joksimovića, jednog od trenutno najpopularnijeg pjevača pop i zabavne glazbe u regiji.

Joksimović u karlovačku Školsku sportsku dvoranu dolazi prvi put i to 21. prosinca. Da bi preko KAportala mogli besplatno na koncert,  kao prvo trebate “lajkati” KAportal na FB-u te pronaći Željka Joksimovića (onog kartonskog) na tri lokacije u gradu.

Željkov poster na stalcima u prirodnoj veličini nalazi se na ulazu u Supernovu te ispred Foto Korane i Mozaika. Na vama je da se pofotkate sa Željkom, te fotku objavite na stranici KAportala na Facebooku. Onih deset čitatelja koji tijekom sljedećih 9 dana skupe najviše lajkova ispod svojih fotki osvojit će po jednu ulaznicu za ovaj glazbeni događaj. Naravno, kako bi pobjedili u ovoj nagradnoj igri možete se koristiti svim raspoloživim Facebook forama (npr. animirati što više svojih prijatelja na Fejsu, te ih pozvati da vam pomognu u osvajanju ulaznica…).

Nagradna igra počinja danas, a traje sve do 19. prosinca kada ćemo podvući crtu, prebrojiti lajkove i proglasiti dobitnike. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest