Treća KAbina protekla uz kišu, nostalgične Karlovačke priče i sjetnu Varginu glazbu

Treća KAbina protekla uz kišu, nostalgične Karlovačke priče i
sjetnu Varginu glazbu

U intimnoj atmosferi, uz kišu koja je lijevala cijele večeri, u Mods Caffeu održana je treća ovosezonska KAbina u organizaciji Studija 8. Izvođači su se uklopili u tu atmosferu. U književnom dijelu došlo je do zamjene u posljednji trenutak, SF spisateljica Ivana Delač zbog neodgodivih je obaveza morala odgoditi nastup (vidjet ćemo je, kako je najavljeno, 9. siječnja) pa je uskočio Darko Lisac sa svojim “Karlovačkim pričama”. Nostalgične priče o našem gradu dobile su topao aplauz prisutnih, a oni koji ih žele pročitati na miru mogu to učiniti na adresi http://karlovackeprice.mojblog.hr ili na Facebook stranici “Karlovačke priče”.

U glazbenom dijelu nastupio je kantautor iz Zagreba Zvonimir Varga. Nakon otkačenog Ognjena Bašića Čudnoređa u prošlom izdanju u Modsu, Varga je ponudio sasvim drugačiju atmosferu, uz poneku klavirsku skladbu i u podosta sjetnom raspoloženju. Bilo bi ga lijepo čuti i nekom drugom prigodom, možda primjerenijom općoj atmosferi njegovih svakako zanimljivih i pažnje vrijednih pjesama. Vargine pjesme možete poslušati na http://www.myspace.com/zvonimirvarga

Sljedećeg ponedjeljka u Edisonu će svirati vrlo zanimljivi mladi zagrebački bend Porto Morto, a atmosferu će fotografijama koje će odmah biti projicirane na licu mjesta zabilježiti mladi karlovački fotograf Filip Trezner.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest