Prihodi opravdavaju reprezentaciju, ali neće reći za koga su kupovani parfemi

Prihodi opravdavaju reprezentaciju, ali neće reći za koga su
kupovani parfemi

Kome je “Zelenilo” na ime reprezentacije tvrtke kupilo parfem ili nešto drugo u parfumeriji “Luna Blue” za 600 kuna, odnosno na što je potrošeno 2.461 kuna u parfumeriji Limoni, direktor ove gradske tvrtke proglasio je osobnom stvari koju “po zakonu ne smije iznijeti”.

Ovo je, naime, Stjepan Turković rekao na današnjoj sjednici Gradskog vijeća a nakon što ga je SDP-ova vijećnica Marina Novaković pitala na što se i za koga novac ove gradske tvrtke trošio u parfumerijama. Ovo su pitanje iznjedrili medijski napisi u kojima je javnost saznala o nemaloj potrošnji “Zelenila” na reprezentaciju, uglavnom “iće i piće” u brojnim restoranima u Karlovcu ali i izvan Karlovačke županije.

– Svaki rashod koji je u funkciji prihoda je opravdan pa i reprezentacija ima razlog da se poveća prihod tvrtke. U šest godina smo kontinuirano povećavali prihode, posebno od trećih lica, a za to je zaslužna ta reprezentacija na koju ste mislili, rekao je Turković. Kako je dodao, na svim računima napisana je svrha za što su sredstva utrošena.

Turković se Vijeću požalio da je “Zelenilo” zbog anonimnih prijava imalo ukupno 11 inspekcija i da niti jedna nije utvrdila neko nepoštivanje zakona ili bilo što protuzakonito. Kako je dodao, to je valjda neka potvrda njegovog rada.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest