Danas otvorenje Božićnog sajma – prigodna prodaja i sadržaji u Radićevoj

Danas otvorenje Božićnog sajma – prigodna prodaja i sadržaji u
Radićevoj

U šatoru u Radićevoj ulici danas počinje karlovački Božićni sajam koji će biti otvoren svaki dan do 23. prosinca od 10 do 18 sati.

Tamo sve građane očekuju božićni pokloni poput meda, zdravih slastica, lavande, božićnih ukrasa od drva, stakla i keramike, nakita, knjiga i čestitki te drugih prigodnih predmeta, a koje će po povoljnim cijenama ponuditi karlovački poljoprivrednici, obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicijskih hrvatskih proizvoda.

– Darujte svoje bližnje proizvodima domaćih proizvođača i udruga, koje će sav prihod ostvaren na sajmu iskoristiti u humanitarne svrhe, stoji u pozivu Grada Karlovčanima.

Do 7. siječnja u izlozima u Radićevoj i Tomislavovoj ulici može se pogledati izložba jaslica kao  i u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole.

Donosimo program događanja…

Jaslice u Radićevoj ulici br. 11 mogu se pogledati radnim danom od 11:00 do 13:00 sati, te od 17:00 do 19:00 sati, a nedjeljom od 8:00 do 12:00 sati i od 17:00 do 20:00 sati.

U utorak, 20. prosinca, u 19:00 sati u crkvi Presvetog Trojstva prigodan koncert održat će FA “Matija Gubec”, Prvo hrvatsko pjevačko društvo “Zora” i Karlovački tamburaški orkestar.

U petak 16. prosinca i u četvrtak 22. prosinca u 17:00 sati u dvorištu Trgovačko ugostiteljske škole bit će scenski prikaz Isusovog rođenja. Scenografiju čine štalica, svratište, građani Betlehema, domaće životinje, uvjerljivi kostimi i glumci amateri.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest