Serija provala, nepoznati napadač starici istrgnuo torbicu i pobjegao

Serija provala, nepoznati napadač starici istrgnuo torbicu i
pobjegao

Nakon jednog mirnijeg dana, PU karlovačka opet izvještava o seriji teških krađa, odnosno provala.  Naime, u razdoblju od 14. do 15. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Belajskim Poljicama, općina Barilović, vlasništvo 34-godišnjakinje, te otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je oko 1.100 kuna.

Tijekom noći s 14. na 15. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Mrzljakima, općina Draganić, te otuđio mobitel i novac. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Dana 15. prosinca nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u ulici Vlatka Mačeka u Karlovcu, te otuđio novac. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Osim klasičnog obijanja brava zabilježeno je i jedno otimanje torbice. Naravno, žrtva je 73-godišnjakinja koja bi se teško i mogla obraniti od napadača. Njoj je nepoznati lopov u Masarykovoj ulici iz ruku istrgnuo torbicu s novcem i dokumentima, šteta je oko 1.500 kuna.

Da se zločin ipak ne isplati, spoznat će 48-godišnjak koji se odvažio nožem zaprijetiti djelatnici GM marketa u Matoševoj ulici na Luščiću i uzeti novac. Razbojnik je uhvaćen i protiv njega je policija Županijskom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu. KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest