Veliko karlovačko srce: Već prikupljena 51 tisuća eura za operaciju male Nikol

Veliko karlovačko srce: Već prikupljena 51 tisuća eura za operaciju
male Nikol

Iako je preostao još jedan veliki humanitarni događaj, sutrašnji sportsko-zabavni spektakl u ŠSD Mladost, akcija za pomoć našoj maloj sugrađanki Nikol Tomičić već je uspjela! Naime, prikupljena je 51 tisuća eura, koliko austrijski liječnici traže za operaciju koja će se obaviti u bečkoj klinici 21. ili 28. prosinca.

Publika u prepunom Domu OSRH Zrinski pokazala je sinoć veliko karlovačko srce, kao i brojni izvođači koji su pjevali, plesali i svirali za malu Nikol.

Premda je glavni cilj akcije ispunjen, neće biti odgođen sutrašnji događaj u sportskoj dvorani, gdje će prvotimci karlovačkih sportskih klubova međusobno odmjeriti snage, igrajući sportove kojima se inače ne bave! Priredba počinje u 17 sati, a redom će se igrati sljedeće utakmice:

Odbojka: Košarkaški klub Šanac – Rukometni klub Karlovac

Košarka: Baseball klub Olimpija – Odbojkaški klub Karlovac

Rukomet: Košarkaški klub Šanac – Odbojkaški klub Karlovac

Mali nogomet: Baseball klub Olimpija – Rukometni klub Karlovac

U pauzama utakmica publiku će zabavljati ŠAK Dinamic, River Dance, CasaBlanka, break dance school Don Kikija, plesna skupina Kluba umirovljenika i plesni studio Emotion.

Sav prihod bit će namijenjen dodatnim troškovima vezanim uz put i boravak u Beču, te drugim humanitarnim organizacijama ili, eventualnom, nekom drugom konkretnom hitnom slučaju.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest