Ponos grada! Fenomenalno Kazalište sjena osvojilo prvo mjesto na Supertalentu!

Ponos grada! Fenomenalno Kazalište sjena osvojilo prvo mjesto na
Supertalentu!

Prekrasno, dirljivo i po mnogo čemu posebno karlovačko Kazalište sjena Promenada kluba osvojilo je prvo mjesto na Supertalentu!

Mladi karlovački umjetnici nastupom u prvoj finalnoj večeri očito su oduševili i dirnuli srca diljem Hrvatske i dobili ogroman broj glasova, zasigurno ne samo od Karlovčana, već i od brojnih drugih štovatelja. Prvo mjesto osvojili su s ukupno 22.28% glasova, uz veliku prednost nad drugoplasiranim Borislavom Vranićem koji je imao 13,3% glasova.

Kreativno kazalište sjena Karlovac nastalo je na temelju suradnje Via teatra iz Sofije, plesnog studija Liberdance iz Zagreba i Promenada kluba iz Karlovca. Projekt je započet u veljači 2010. godine kada je bugarski stručnjak Velimir Velev održao prve pokazne radionice iz tehnike neverbalnog teatra. Promenada klub dio je velikog broja udruga (uz, abecednim redom, Carpe diem, Domaće, Kajdu, LED, Lumiere Media,  Orpheus, Polugu, Studio 8…) koje su posljednjih godina oživjele karlovačku scenu nizom zanimljivih i urbanih događanja i praktično počele stvarati “novi Karlovac” – zabavan, urban i mladenački kreativan.

Osim uistinu predivnog Kazališta sjena, iz Promenada kluba dobili smo i Milenijski bal, masovne plesove na gradskim ulicama, izvanredne break dancere…

KAportal.hr

Finalni nastup Kazališta sjena:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest