KAbina za peticu uz odličan mladi bend Porto Morto i fotografije Filipa Treznera

KAbina za peticu uz odličan mladi bend Porto Morto i fotografije
Filipa Treznera

Vrlo lijepa glazbena večer u Edisonu popraćena projekcijama fotografija nastalih na licu mjesta. Ovog ponedjeljka imali smo prigodu upoznati još jedan odličan mladi bend iz Zagreba, Porto Morto. Svirkom su bili zadovoljni i posjetitelji i članovi benda pa su i nakon “službenog” dijela, odnosno predstavljanja svojih autorskih stvari, dečki iz Porto Morto benda nastavili svirku, koja je prerasla u rock-blues session. Mladi Karlovčani još jednom su u velikom broju došli na svirku i svakako je dobro vidjeti da se Karlovac ponovno ucrtava na glazbenu mapu, kao odredište na kojem se može vidjeti sve više bendova s mlade rock scene.

Fotografije iznimno nadarenog mladog Karlovčanina Filipa Treznera uspješno su predočile atmosferu svirke, poneka od njih i nasmijala publiku, a dio njih možete vidjeti i u našoj foto-galeriji.

Sljedećeg ponedjeljka KAbina je ponovno u Mods Caffeu, tom prigodom svirat će karlovački bend Slobodan ulaz, a posjetitelje očekuju i prigodni književni darovi. Kakvi, saznat ćete u Modsu. U Edison se KAbina vraća 2. siječnja, kada će ova vrijedna karlovačka lokacija na trenutak postati ono što je bila “u originalu” – kino. Za početak nove, 2012. godine, nadajmo se jednako kreativne i još sadržajnije nego što je bila 2011. Karlovčani će moći uživati u filmu-imenjaku ovog zanimljivog projekta, španjolskom “La Cabina”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest