Duh Božića u Gimnaziji – učenici organiziraju humanitarni sajam

Duh Božića u Gimnaziji – učenici organiziraju humanitarni sajam

Učenici i nastavnici karlovačke Gimnazije i ove godine organiziraju humanitarni božićni sajam koji će se održati sutra (petak), zadnji dan nastave u prvom polugodištu.

Kako bi prikupili financijska sredstva za pomoć siromašnijim obiteljima učenika njihove škole, nastavnici, učenici i njihovi roditelji potrudili su u duhu Božića ispuniti ovu već tradicionalnu manifestaciju nizom zanimljivih sadržaja – posjetitelji će moći uživati u svirci gimnazijskih bendova, zasladiti se kolačima ili kupiti orginalne sapune, kreme i balzame, čestitke, kao i bookmarkere Hrvatskog Caritasa iz akcije ”Za 1001 radosti”.

Također, bit će organizirana i gimnazijska tombola sa vrlo atraktivnim i simpatičnim nagradama, poput nastavničkih isprika, besplatnih kava i šišanja do raznih vrednijih poklona. Svi zainteresirani sajam mogu posjetiti u prostorijama Gimnazije u vremenu od 8 do 13 sati.

Nakon toga, gimnazijalci će kraj prvog polugodišta zaključiti – rock koncertom. U prostoru gimnazijske galerije kratki koncert održat će mladi rock bend Slowtime.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest