Po nalogu USKOK-a uhićen Neven Šprajcer, sumnja se da je podmićivao suce

Po nalogu USKOK-a uhićen Neven Šprajcer, sumnja se da je podmićivao
suce

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza i tajnik Hrvatske udruge prvoligaša Neven Šprajcer, danas prijepodne je priveden u USKOK zbog istrage vezane za malverzacije, odnosno namještanje utakmica i potplaćivanje sudaca u 1. HNL-u a dok je još obavljao funkciju tajnika NK Karlovca.

Kako je objavio portal Novog lista policija je, po nalogu USKOK-a, uhitila bivšeg tajnika NK Karlovca Nevena Šprajcera, zbog sumnje da je bivšem potpredsjedniku HNS-a Željku Širiću davao novac kako bi Karlovac imao “pošteno” suđenje.

Riječ je o proširenju istrage protiv Širića, navodi Novi list, koji je prije dva tjedna uhićen zajedno s predsjednikom sudačke komisije Stjepanom Djedovićem, nakon što im je predsjednik splitskog Hajduka Hrvoje Maleš predao označenih 30 tisuća eura, također za “pošteno” suđenje. Širića i Djedovića tereti se još da su organizirali “pošteno” suđenje Hajduku još od 2004. godine, za određene novčane naknade.

Podsjetimo, prije nekoliko dana USKOK je zaprimio anonimno pismo navodnog “bivšeg nogometaša i člana NK Karlovca” koji je u pismu direktno Šprajcera kao i tadašnjeg predsjednika Krešimira Perkovića optužio za potplaćivanje sudaca. Šprajcer je tada demantirao optužbe.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest