Najbolji športaši Ogulina: Tenisač Ante Pavić i strjeličarka Maja Orlić

51. izbor najboljih u športu grada Karlovca Karlovačka športska zajednica organizira proglašenje najboljih športaša, športašica, klubova, mladih športaša i športskih nada za 2013. godinu. Svečanost predstavlja središnji športski događaj mjeseca u Karlovcu. Održat će se u petak, 17. siječnja 2014. godine u Domu OS HV Zrinski s početkom u 19,00 sati. Proglašenju su pozvani nazočiti brojni športaši, športski djelatnici kao i osobe iz javnog života grada Karlovca.

U međuvremenu je u nedjelju održana najveća svečanost ogulinskog športa, proglašenje najboljih u športu Grada Ogulina za prošlu godinu. Za najboljeg športaša Ogulina u 2013. uvjerljivo je izabran tenisač Ante Pavić (trostruki prvak Hrvatske –singl, muški i mix par), a za sportašicu 16-godišnja strjeličarka Maja Orlić, koja je već zabilježila vrijedne svjetske seniorske rezultate i rekorde za Hrvatsku reprezentaciju. Najbolji muški klub je jedini ogulinski prvoligaš, Teniski klub Ogulin, a najbolja ženska ekipa su drugoligašice, kuglačice Ogulina.

Nagrađeni su i najbolji mladi športaši i športašice  (Ivan Karlo Ban i Martina Bokulić iz TK Ogulin, Matija Cindrić iz KK Klek, gimnastičar Dominik Gnatović, kuglačica Maja Ivošević i rukometašica Barbara Švigač), kao i trener Igor Orlić (Frankopanski strjeličari) i djelatnik Mladen Dubić (STK Klek), dok je nagradu za životno djelo u sportu Grada Ogulina dobio Željko Tonković (Ženski rukometni klub Ogulin).

Športska zajednica Grada Ogulina, koja provodi izbor najboljih u športu još od 1981. godine, i ovaj puta je podijelila nekoliko posebnih nagrada, ovaj puta zahvala za za izuzetan doprinos razvoju ogulinskog športa, a dobili su ih bivši športaši, nogometaši Ivica Poljak i Juraj Katalinić te tenisačica Gordana Ban, kao i športaš-invalid Miljenko Vučić zbog odličnih rezultata na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Pored brojnih sportaša i športskih djelatnika, bili su nazočni i gosti, među kojima predsjednik SŠKŽ Josip Zaborski, predsjednik KŠZ i član HOO Želimir Feitl, gradonačelnik Ogulina Jure Turković sa zamjenicima i drugi.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest