Premijera “Zlatnih rukavica” oduševila prepuni Zorin dom, predstavu u veljači možete pogledati još tri puta

U prepunom Zorin domu proteklog vikenda održana je premijera nove predstave karlovačkog kazališta “Zlatne rukavice”, a odmah večer poslije i “repriza”. Obje predstave odigrane su pred prepunim gledalištem, koje je dugotrajnim aplauzom pozdravilo glumce i tako dalo najbolju ocjenu samoj predstavi, istovremeno ozbiljnoj i komičnoj, ili kako su sami autori naglasili – “nokaut komediji”.

Predstavu su osmislili Peđa Gvozdić, Giulio Settimo, Ivan Ćaćić i Alen Čelić, a u početku je bila zamišljena kao svojevrsni tribute legendarnom hrvatskom boksaču Mati Parlovu. No, s vremenom je prerasla u predstavu o boksačkom sportu u cjelini, domaćim i svjetskim borcima, početnicima, prvacima i gubitnicima te nekadašnjim zvijezdama na zalazu slave, svemu onom što donosi ovaj sport koji, kako ističu autori i glumci, baš kao i gluma ima puno odricanja i posebnog režima života.

Ova atraktivna predstava u veljači će biti na programu Gradskog kazališta Zorin dom još pet puta, od čega su tri predstave namijenjene građanstvu, s ulaznicama u slobodnoj prodaji. Prva od njih na rasporedu je već u srijedu, 12. veljače u 20 sati. Nakon toga u četvrtak i petak slijede dvije predstave za karlovačke srednjoškolce, a krajem mjeseca, točnije u četvrtak i petak, 27. i 28. veljače, “Zlatne rukavice” će ponovno biti igrane u večernjim satima za sve zainteresirane.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest