Prekrasna rukometna večer u prepunoj dvorani, ali ipak bez senzacije: Karlovac – Metaloplastika 23:22 (foto galerija)

Na kraju, žaljenje, ali ne i tuga. Za prekrasnu sliku na kraju zaslužni su Gademzi koji su ostali pjevati i skandirati još dobrih 15-20 minuta nakon utakmice, sve dok se igrači nisu vratili iz svlačionice i još ih jednom pozdravili uz buran aplauz.

Trener gostiju Slavko Novaković i igrač Milosavljević nakon utakmice su biranim riječima govorili o atmosferi i večeras zaista fenomenalnoj, glasnoj i maksimalno korektnoj karlovačkoj publici.

– Mi smo iz grada rukometa i zato mogu reći da u Karlovcu vidim to isto, da vidim mogućnost da postane pravi grad rukometa i da to zaslužuje. Želim vam što prije plasman u SEHA ligu, jer to je našoj momčadi dalo ogromno iskustvo. Zasluženo idemo dalje, iako moram čestitati Karlovcu na odličnoj utakmici. Naše daljnje ambicije su ponovno ući u SEHA ligu, a možemo li do kraja u Challenge Cupu i donijeti u Šabac još jedan europski trofej? Da, možemo – poručio je trener Metaloplastike.

Dinko Đanković i Tomislav Huljina s karlovačke strane također su zahvalili navijačima na izuzetnom bodrenju i čestitali gostima na plasmanu u sljedeći krug.

– Od početka je bilo jasno da je Metaloplastika favorit i da samo uz maksimalnu borbenost možemo pokušati iznenaditi suparnika. I na trenutke je izgledalo da smo blizu, skupo su nas koštali neki promašaji u završnici, ali moramo dići glave i pokušati se što bolje odmoriti, jer već u srijedu je jednako važna utakmica. U Karlovcu gostuje Umag u možda i presudnom susretu za plasman u Ligu za prvaka – kazao je Đanković.

KARLOVAC – METALOPLASTIKA 23:22 (11:7)

ŠSD Mladost, Gledatelja: 2.000, Suci: Mischuk i Rozhkov (Ukrajina)

Karlovac – Karić, Glumac, Prezelj, Borozan 9, Šnajder, Huljina 1, Ribar, Štrucelj, Domagoj Smojver, Perajica 4, Dominik Smojver 2, Požega, Obranović, Hadrović, Batinić 3, Bačić 4.

Metaloplastika – Maksimović, Aleksić, Stevanović, Palević, Kankaraš, Medurić 5, Vladisavljević, Obradović 4, Marković 2, Aršić, Grujićić 4, Jezdimirović, Mitrović 2, Prodanović 2, Milosavljević, Dragaš 3.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest