Mještani Krnjaka uzbuđeni zbog dolaska Lepe Brene – razmišljaju i da po njoj imenuju ulicu?

Krnjak u subotu očekuje velik broj fanova Lepe Brene

Uoči koncerta Lepe Brene u Krnjaku u subotu, mještani ovog kordunskog mjesta su oduševljeni što će imati priliku uživo vidjeti i čuti balkansku zvijezdu u svom dvorištu. U razgovoru s načelnikom Općine Krnjak Dejanom Mihajlovićem, saznajemo da nije isključena mogućnost da se, nakon što koncert prođe, u Općinskom vijeću razgovara i da se jedna ulica u Krnjaku posveti Lepoj Breni tako da ponese njezino ime.

Lepa Brena u Krnjaku dobiva ulicu?

– Nama je svakako prioritet da odradimo koncert i da sve prođe u redu, a onda ćemo razgovarati, vidjeti kakvo mišljenje imaju mještani po tom pitanju, rekao je Mihajlović za KAportal.

Mještani Krnjaka, bez obzira bili oni domicilni Srbi ili doseljeni Hrvati, uglavnom su oduševljeni dolaskom ove pjevačice u njihov kraj.

– Kako ne bi bili, pa takve zvijezde ne dolaze ni u Karlovac, a kamoli Kranjak. Ovo je ruralna sredina i sad u njoj mještani imaju priliku uživo prisutvovati ovakvom događaju, da se malo provedu za 8. mart. Mnogi nisu u financijskoj mogućnosti otići ni do Zagreba, a sada mogu koncert pogledati ovdje, rekao je Mihajlović.

Branitelji kao zaštitari?

Na upit o eventualnom negodovanju branitelja, Mihajlović tvrdi da baš suprotno, nije bilo nikakvih problema dok su se branitelji iz Karlovca čak ponudili da na koncertu sudjeluju kao zaštitari. O tome će, kaže Mihajlović, ipak odlučiti organizator koncerta koji već ima predviđenu zaštitarsku službu no nije, dodaje, isključeno da i branitelji pomognu po tom pitanju.

U Krnjaku se očekuje gužva, a mnogi “trljaju ruke” u nadi da će nešto i zaraditi na prodaji pića i hrane. Općina je predvidjela više mjesta za parking i to čak u tri zone, a parking će na svim lokacijama biti besplatan.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest