Damir Jelić predstavlja svoju knjigu “Oče naš” – ideja za pisanje mu je, kaže, došla spontano u molitvi, a pisao ju je četiri godine

Damir Jelić iz gradonačelničkih je skoknuo u spisateljske vode

– Ideja za pisanje te knjige došla je spontano u molitvi. Ideja je sazrijevala i nastajanje knjige trajalo je približno četiri godine. Knjiga nije prvijenac, a što se tiče književne vrste, ne možemo je svrstati u neku književnu vrstu, jer nema te pretenzije, kazao je za KAportal Damir Jelić, sa Zvonimirom Gerberom autor knjige “Oče naš”.

Novi književni uradak karlovačkog gradonačelnika i fotografa javnosti će biti predstavljen idući tjedan i to za trodnevnice sv. Josipu u Nacionalnom svetištu na Dubovcu.

Nakladnik knjige je Župa Presvetog Trojstva, urednik o. Franjo Tomašević, likovni urednik i zadužen za grafičko oblikovanje bio je Zvonimir Gerber, a za lekturu i korekturu Tamara Gazdić-Alerić i Marko Alerić. Naklada knjige je 700 komada, a prodavat će se po cijeni od 100 kuna.

– Cjelokupni prihod od prodaje knjiga autori i svi suradnici na knjizi doniraju Caritasu, rekla je glasnogovornica Grada Ana Župančić, dodavši da će promocija knjige biti u ponedjeljak, nakon svete mise koju će od 17 sati predvoditi mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest