Spoznao ljudsku okrutnost – pas izbačen na cestu i postao lutalica, hitno mu potreban dom

Ljudsku okrutnost spoznao je pas srednjeg rasta kojeg je bešćutna osoba izbacila iz automobila na gradske ulice. Dobri lutalica mršav kao kosturčić luta u potrazi za dobrom dušom koja će mu pružiti dom, no kad se malo udeblja, zasjati će punim sjajem, kažu u karlovačkoj Udruzi Udomi me koji su pokušavaju naći dom ovom siročiću.

–  Voli djecu, s macama je dobar, obožava kujice. U kvartu su ga svi prihvatili, hrane ga, maze, dobio je ampulicu protiv buha i krpelja, očišćen je od glista, ali što sve to vrijedi kada navečer isprati sve kući i on ostaje sam na svom ležaju od trave i suhog lišća.  Jako je pametan, brzo uči, u početku malo podozriv prema odraslima (i sada postoje osobe koje ga tuku i tjeraju samo zato što nema nikoga da ga zaštiti) ,ali sa malo fine hranice postaje vaš vjerni pratitelj, dodaju aktivistice udruga.

Kako je karlovačko Sklonište za pse prepuno, pa ne bi bilo dobro da tamo završi i nastrada od drugih mužjaka ili da ga nakon 60 dana uspavaju zbog nedostatka mjesta, hitno mu treba dom.

Ako želite spasiti jedan život, nazovite odmah na 099/ 786-6615.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest