Korana na Jumbo regati s tri prva mjesta i sedam posada u A finalu

Na regatnoj stazi Jarun u Zagrebu održana je međunarodna veslačka regata Jumbo na kojoj su nastupali veslači iz 29 klubova Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije i Bugarske (Bugari su nastupali i sa posadama nacionalne selekcije).

Odličan nastup imali su veslači karlovačke Korane koja je nastupila sa 8 posada u svim kategorijama. “Kavekaši” su na Jarunu imali čak 7 nastupa u A finalu i osvojena 3 prva mjesta.

Prvo mjesto u A finalu ostvario je Dominik Šutalo u skifu za seniore A., dok je Juraj Rudar u istoj disciplini bio četvrti. Kombinirana posada Korane i zagrebačke Mladosti, Dominik Šutalo i Luka Pap, koja u tom sastavu nastupa već neko vrijeme, osvojila je 1. mjesto u A finalu seniorskih dvojca na pariće A. Prvim mjestom okitio se i Mislav Cindrić nastupivši u skifu za lake juniore A. Cindrić i Josip Grgurić veslali su u dvojcu na pariće za juniore A gdje su premočno osvojili 1. mjesto u B finalu. Šesto mjesto u A finalu zauzeo je Patrik Vrabac koji je veslalo u konkurenciji skifova za kadete A. Juraj Paranos i Mauro Bauer osvojili su 5. mjesto u seriji nastupivši u dvojcu na pariće za kadete B. Martin Penić Ivanko i Vedran Stojaković veslali su u dvojcu na pariće za juniore B ali nisu prošli kvalifikacije, kao i Marko Kukolj koji je nastupio u skifu za juniore B.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest