Koncertom šest bendova KAbina obilježila završetak četvrte sezone – uz glazbeni, posjetitelji Scene imali i slikarski ugođaj

Bojan Kiski među gostima je prve večeri

Mini festival nezavisne kulture sinoć je na Maloj sceni Hrvatskog doma okupio čak šest bendova, dok su se Karlovčanima još jednom predstavili stari gosti KAbine, manifestacije koja je na ovaj način obilježila kraj svoje četvrte sezone.

Na Sceni su svoj glazbeni dio zadatka izvrsno odradili  zagrebački Achromatic Attic, riječki Sunshine Madness i karlovački Wanderlust, te već prekaljene punk rock snage Me As Well, kao i Lizards Exist i Deph.

Pozornost brojnih posjetitelja plijenila su i slikarska platna na kojima su slikali Bojan Kiski, Leonard Lesić i Anđela Žapčić koji su napravili zajednički rad, te Robert Katavi i Mario Fudurić dok su svoje “umjetničke ekspresije” mogli prezentirati i sami posjetitelji na posebnom platnu na kojem je šarao tko je htio.

Kao i svako godine, KAbina će imatu  svoje jednokratno proljetno i ljetno izdanje. Proljetno je na rasporedu već 10. svibnja u sklopu Proljetnih promenada u organizaciji Turističke zajednice grada Karlovca uz jutarnji (jam session, mala likovna kolonija, izložba fotografija mladih karlovačkih autora…) i večernji (koncert) program na promenadi. Ljetno izdanje KAbine bit će početkom srpnja u Radićevoj i kod Mods Caffea, a uz koncert bit će postavljena i izložba fotografija mladih autora iz cijelog svijeta na temu “Rijeke svijeta”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest