Na startu biciklijade više od 2.500 biciklista – unatoč tmurnim prognozama, prvomajsko sunce pomazilo sudionike FOTO, VIDEO

Prvomajsko sunce pomazilo je karlovačke bicikliste na 21. tradicionalnoj biciklijadi, po svoj prilici njih više od 2.500. Kako nam je kazao povjerenik SSSH Nikola Badovinac, očito su sindikalci dobri pregovarači kad su uspjeli dogovoriti i lijepo vrijeme (barem zasad), unatoč svim tmurnim prognozama.

Naime, na startu ispred Karlovačke banke podijeljeno je dvije tisuće majici sudionicima dok je velik broj biciklista na put do Grduna krenulo i bez ove biciklističke “uniforme”.

Na Grdunu će pristići i biciklisti iz Duge Rese i Ozlja, dok ih čeka okrijepa s više od 2.500 porcija graha, sokovi i nezaobilazno Karlovačko pivo.

Ako niste na biciklijadi i ne planirate odlazak u Grdun, još uvijek ima vremena za organizaciju roštilja u prirodi. Unatoč prazniku svi su trgovački centri otvoreni, na sreću onih koji su slabo isplanirali ovaj dan, a nesreću onih koji i na praznik moraju raditi.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest