Žestoka i brza “Defibrilacija” oduševila mlade, nakon koncerta nastala ludnica uz hard bass

U kratkom vremenu “Defibrilacija” se istaknula kao jedan od najzanimljivijih projekata mladih Karlovčana. Samo kratkoća trajanja još nas spriječava da je u potpunosti izjednačimo s najvažnijim i najhvaljenijim projektima kao što su Riječno kino ili KAbina, no tri prava mala festivala (punk, metal i, sada, hardcore) održana na Maloj sceni u kratko vrijeme, odlična zabava mlade publike i sudjelovanje mladih u cijelom procesu putem donacija za buduće koncerte svakako govore da će se vrlo brzo naći u tom društvu, ustraju li organizatori, a u to, za sada, ne treba sumnjati. Pokazalo je to i sinoćnje, treće izdanje projekta, koje je opet pokazalo da se puno može napraviti uz samo malo dobre volje i truda.

Hardcore večer pružila je mladim ljubiteljima ove vrste glazbe dobru, žestoku i “brzu” zabavu – uz puno “poganja”, skakanja i veselja, popraćenih nezaobilaznim skakanjem na malom trampolinu, posjetitelji su mogli uživati uz svirke, redom, karlovačkih Bad Politics, karlovačko-dugoreških Desolate Sons i zagrebačkih Jaded i Intrigue. Svi bendovi dobili su jednaku potporu i privukli jednak interes, što je također za pohvalu i nije uvijek slučaj na sličnim koncertima. Uz uobičajenu atmosferu i scenografiju ovakvih koncerata, na rukama mladih obožavatelja nerijetko su završavali i sami glazbenici, i to tijekom svirke, što ih nimalo nije smetalo!

A, nakon koncertnog dijela, Mala scena pretvorena je u plesni podij uz hard bass zvukove i ludu zabavu mladih uz barem 30-ak minuta neprekinutog “hard bass” plesa. Večer za čistu peticu!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest