Velika tuga u Grdunu: U slijetanju poginulo dvoje mještana, nije se znalo gdje su još od petka navečer

U nesreći u Pokupju, točnije na cesti prema Jaškovu pronađeno je dvoje mještana obližnjeg Grduna, 36-godišnji D. C. i 19-godišnja M. G.,  rekao je za KAportal na mjestu nesreće zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Dubravko Skolan koji je rukovodio očevidom.

Kazao je kako su dvoje nastradalih zadnji put viđeni u petak oko pola osam navečer u ovom automobilu, te da im se od onda izgubio svaki trag.

Danas ujutro su članovi obitelji prijavili njihov nestanak, da bi oko 14,15 sati vozilo našao slučajni prolaznik – biciklist. Sivu Škodu Favorit vidio je preokrenutu na krov u odvodnom kanalu, te o tome obavijestio policiju. Tužno saznanje uslijedilo je kasnije, kad je policija u automobilu pronašla dva mrtva tijela.

Nakon serije tragičnih događaja u Karlovačkoj županiji dogodila se nova tragedija, ovog puta u malom Grdunu nedaleko Karlovca i Ozlja. Zasad nije poznato vrijeme stradavanja, no moguće je da su nesretni 36-godišnjak i njegova suputnica još u petak navečer ili kasnije u noći sletjeli s ceste, poginuli i tamo bili sve do danas poslijepodne kad su pronađeni.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest