U Dugoj Resi osnovana podružnica ORaH-a, žele okupiti stručne, sposobne i prije svega poštene ljude

Osnivačka skupština ORaH-a

Nakon što je prije tri mjeseca osnovana Karlovačka organizacija OraH-a, od jučer je i Duga Resa bogatija za još jednu političku stranku Održivi razvoj Hrvatske, koja u posljednje vrijeme osvaja sve više simpatija birača što su pokazali i nedavni izbori za EU parlament, piše portal DugaResa.net.

Naše društvo sa ovako nagomilanim velikim tenzijama mora se posvetiti isključivo svom progresu i boljitku. Da bi to bilo moguće, društvo mora biti u stanju otpisati sadašnje političke elite koje se izmjenjuju na vlasti već četvrt stoljeća. Centar politike OraH-a je običan hrvatski građanin, radnik, seljak, umirovljenik, student. Stoga i jest cilj ORaH-a u Dugoj Resi i cijelom karlovačkom bazenu, a i šire da okupi stručne, sposobne i napose poštene ljude koji će znati prepoznati i iskoristiti potencijale našeg grada i regije i pretočiti ih u boljitak građana – kazala je među ostalim na osnivačkoj skupštini Gradske organizacije OraH- a za Dugu Resu povjerenica Gordana Sladoja Trbuščić.

Skupštini su nazočni bili predstavnici OraH-a za Zapadnu regiju, Marina Biti, Milan Rodić, Željka Barbarić,glavni tajnik Goran Mazija, te Igor Naglić i Tomislav Stojković iz Karlovačke organizacije,Renata Ivaštinović iz Središnje regije i drugi.

Dugoreška organizacija za sada okuplja dvadesetak članova, a na skupštini su podijeljene i pristupnice za nove članove. Povjerenica Gordana Sladoja Trbuščić naglasila je kako sad predstoji rad na terenu i animiranje članstva te osnivanje Foruma na lokalnom nivou,a na jesen će se održati unutarstranački izbori.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest