Od 22 grada i općine u Karlovačkoj županiji, samo Plaški bez službene internetske stranice – izrada čak nije niti u planu

Općina Plaški

Od svih općina i gradova u Karlovačkoj županiji, njih 22, službene internetske stranice nema samo Općina Plaški. I dok ostali na svojim stranicama objavljuju, manje ili više ažurno, različite informacije, od službenih odluka, najava različitih događanja na njihovom području i obavijesti do telefonskih brojeva i prognoze vremena, jedna od najsiromašnijih općina u županiji za takvu je mogućnost u 21. stoljeću uskraćena. I još će, barem neko vrijeme, to biti.

– Uvijek nam je nešto drugo, i financijski i vremenski, važnije od toga i tako vrijeme prolazi. Svjesni smo da je to problem i da bi nam službena stranica donijela puno više prednosti, zato je i planiramo napraviti, ali to nam nije prioritet i ne mogu sada reći u kojem roku će to biti, kazala je za KAportal zamjenica načelnika Danijela Grba.

Izrada službene web stranice stoji nekoliko tisuća kuna, a kako u Općini priželjkuju takvu, a ne kakvu na društvenim mrežama, Plaščani i, vjerojatno još i više, oni koji tamo ne žive, na takav izvor informacija iz ovog će dijela Karlovačke županije još pričekati.

– Vjerojatno će nam netko izraditi stranicu, a mi ćemo je sami ažurirati. Dogovorit ćemo kako će biti, rekla je Grba, odgovorivši nam, da koliko zna, Općina službenu internetsku stranicu nikad i nije imala.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest