Radio Karlovac pojačao redove: sportski novinar Branko Obradović Kina od danas tamo kao tehničar

Radio Karlovac pojačao je svoje redove: od danas je tamo poznati sportski novinar Branko Obradović Kina. Dobitnik godišnjeg priznanja Grada Karlovca za 2011., novi je zaposlenik ove gradske tvrtke i to na mjestu tehničara.

– Točna je informacija da je Branko Obradović zaposlen na Hrvatskom radio Karlovcu s današnjim danom. Potpisao je ugovor o radu na neodređeno vrijeme, s probnim rokom od tri mjeseca. Raspoređen je na radno mjesto tehničara, s koeficijentom 2,4, a osnovica za izračun plaće na HRK-u je 1.800 kn, odgovorio je na naš upit direktor i glavni urednik Radio Karlovca Mišo Milovanović.

Je li Kinino (ponovno) zapošljavanje na Radiju povezano s planom objedinjenja gradskih medija, odnosno, pripajanjem Tjednika Radiju, za sad se može samo nagađati, no kako je iz Grada najavljeno da će na takvom, “pojačanom” HRK-u, biti i zapošljavanja i otpuštanja, ta mogućnost nije isključena.

Potvrđeno nam je da će uskoro na HRK-u biti donesen novi Pravilnik o organizaciji rada i sistematizaciji radnih mjesta s koeficijentima složenosti, a potom se ocekuje i odluka Trgovačkog suda o pripajanju Karlovačkog tjednika Hrvatskom radio Karlovcu, nakon čega će se ponovno izrađivati novi pravilnici vezano uz ustroj tvrtke.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest