U poplavi stradala i sportska infrastruktura – dvorana u Atomskom skloništu potpuno uništena, šteta je ogromna

Iako ovakav potop još nisu imali, na vodu su već navikli, obzirom da im pri svakoj jačoj kiši ili višim vodostajima voda izbija i potapa kotlovnicu i teretanu – kažu u klubu. Izolacija skloništa dotrajala je i na više mjesta propušta oborinske vode, što se do sada uspijevalo izbacivati postojećom pumpom, te počistiti krpama i kantama. No, podzemne vode ovaj su puta bile prejake, pa su samo nemoćno mogli gledati kako voda potapa dvoranu.

– Tristotinjak članova taekwondo, judo i boks klubova od ovog su vikenda na neko vrijeme “beskućnici”. Nova natjecateljska sezona upravo počinje, pa će mladi sportaši pripreme morati odrađivati kao podstanari, pričaju vrijedni taekwondaši.

Dok se prostor ponovo ne osposobi, treninzi će biti organizirani po školskim sportskim dvoranama. Posebno ističu da ih za tri tjedna očekuje organizacija velikog World Hallelujah kupa – turnira na kojem se očekuje dolazak više stotina sportaša iz cijelog svijeta, što će u postojećim okolnostima biti vrlo teško. No, kao i mnogo puta do sada, sportski duh i trud svih uključenih bit će jači od svih nedaća, sigurni su karlovački taekwondoaši.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest