Maya najglasnija hrvatska navijačica tenisača naše reprezentacije u Nizozemskoj

Hrvatski tenisači ponovno su po 13. puta izborili nastup u najboljoj Svjetskoj skupini. Ipak povratak u tenisku elitu nije bio nimalo lagan. Hrvatska je morala “na noge” neugodnim Nizozemcima koje je srčano bodrila mnogobrojna domaća publika. No, niti to nije bilo dovoljno Oranjama za ukupan uspjeh. Hrvatskih navijača bilo je prilično malo. Razloga za to je više od dugotrajne recesije, preko prebukiranosti amsterdamskih hotela zbog velikog broja kongresa, skupih letova do činjenice da niti jedna turistička organizacija nije nudila paket aranžmane za ovaj susret. A on je bio i više nego uzbudljiv i što je najvažnije uspješan za naše mušketire. Ipak kao i svugdje u svijetu naša repka nije ostala bez glasne podrške iz publike. Najviše zasluga za to ima i karlovačka obitelj Pavić. Bolji poznavatelji tenisa sjećaju se Ivana Pavića, odličnog karlovačkog tenisača iz generacije Davora Dupljaka, koji je svoje školovanje zahvaljujući tenisu nastavio u Americi a sada radi upravo u Amsterdamu i to kao voditelj projekata inovacija za svjetski poznatu tvrtku Danone. U Amsterdamu živi sa suprugom Corine koja radi kao voditeljica marketinga za Tesla automobile i dvoje djece, 6-godišnjom Mayom i 4-godišnjem Lukom. Mala tamnoputa Maya sa svojim bratom Lukom bila je prava navijačka atrakcija u Amsterdamu.

Kada vidite tako slatku dječicu uz to još i tamnoputu koja perfektno govore hrvatski i zdušno bodre svoju Hrvatsku ne možete se a ne nasmijati – komentar je još jedne hrvatske navijačice koja je odrasla i živi u Amsterdamu, Tomislave Vudrić, a trenutno radi kao odgajateljica u jednom od amsterdamskih vrtića.

Tomislavi i nije bilo tako lako jer njezin dečko Michael Deniz ipak je više navijao za svoje Nizozemce.

Siguran sam da bez Mayine podrške Hrvatska ne bi pobijedila – našalio se Ivan koji često navrati kod roditelja Ante i Nevenke u rodni Karlovac.

Kako su nam Maya i Lukas rekli i oni jedva čekaju ponovno praznike pa da mogu opet posjetiti baku i djeda u gradu na četiri rijeke.

Lijepo je i na Trinidadu, ali Karlovac je najljepši – završila je Maya.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest