Počeo PickUp Music Festival – Uz kišu, hladnoću i maglu, prva večer i više nego zadovoljila posjetitelje

Kapetan Snješka vrlo je mladi zagrebački bend koji je ispao “tragičar” večeri. Odsvirali su dvije simpatične stvari u novovalnom stilu, publika je počela s “cupkanjem”, a njih su snašle dvije nedaće odjednom – gitaristi je pukla žica, a bubnjaru se ukliještio živac u ruci zbog čega su morali i prekinuti nastup.

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla dobro su došli posjetiteljima željnim žešće glazbe, ali i zagrijavanja, jer u trenutku njihovog nastupa temperatura zraka se već poprilično snizila, a počela se spuštati i magla, no žestoki set svirački sve sigurnijeg benda dobro je zagrijao fanove.

Floydian Split pružio je publici djelić ugođaja koji na koncertima pruža legendarni Pink Floyd, čiji su Splićani tribute band, a tada je prva večer zbog velike vlage i magle ipak morala biti prekinuta pa smo ostali uskraćeni za nastup uvijek sjajnog Udrigrounda. Ipak, ovaj bend će gotovo sigurno nastupiti večeras ili sutra.

Večeras svakako vrijedi doći do Kinološkog, jer nas očekuje niz izvrsnih mladih bendova, kao i jako i već etablirano ime s hrvatske glazbene scene. U 19,30 program otvara karlovački Slobodan ulaz, zatim slijedi zagrebački Penny Lane, potom jedan od najzanimljivijih mladih bendova u regiji – travnički Holographic Human Element, melodični riječki Kraj Programa, sve popularniji lideri lokalne scene Soul Radio te kao headlineri, popularni Elemental. Ni tu nije kraj, jer uslijedit će i nastup riječkog benda PleteRI.

Upad je, podsjećamo, besplatan, a za danas je i povoljna prognoza pa vjerujemo da neće biti problema s kojima su se vrijedni organizatori suočavali sinoć.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest