Dan otvorenih vrata u FRAK-u 8. studenog – Zagrijte svoj dom – ekonomično, efikasno i ekološki prihvatljivo!

Tvrtka FRAK će kupcima predstaviti i svoju uslugu “Ključ u ruke”. U prodajnim salonima FRAK-a kupci mogu uz stručno savjetovanje prodajnog osoblja izabrati opremu za uređenje kupaonice ili ugradnju grijanja i klimatizacije. Izabrana oprema se besplatno dostavlja na kućnu adresu klijenta. FRAK ima i timove montera koji pod nadzorom inženjera izvode radove u dogovorenom roku. Na izvedene radove tvrtka daje garanciju za izvedene radove u trajanju dvije godine te osigurava servis ugrađene opreme.

Jedan od izlagača na Danu otvorenih vrata će biti poznati talijanski proizvođač FERROLI koji će predstaviti kotlove na kruta goriva i pelete, čelične i aluminijske radijatore, električne i kombinirane bojlere te dizalice topline.        

SENKO je poznati hrvatski brand u području proizvodnje štednjaka, kamina i peći na drvenu biomasu, klasičnih i za centralno grijanje.  

CENTROMETAL je renomirani hrvatski proizvođač opreme za centralno grijanje koji je već dugi niz gidina prisutan na tržištu europskih zemalja s visokokvalitetnim kotlovima i etažnim pećima za centralno grijanje, kombiniranim inox bojlerima, spremnicima tople vode, solarnim kolektorima i ostalom opremom iz svog proizvodnog programa.  

Iz bogatog proizvodnog programa PLAMEN će na Danu otvorenih vrata u FRAK-u predstaviti asortiman kamina, peći i štednjaka koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom i elegantnim dizajnom.    

Iz široke lepeze proizvoda TECE će ovu subotu u FRAK-u predstaviti sustav podnog grijanja TECE floor i univerzalan sustav koji je jednako prikladan za instalaciju pitke vode i grijanja, kao i za instalaciju komprimiranog zraka i plina TECE flex. TECE proizvode karakterizira 100%-na kompatibilnost, sigurnost i kvaliteta.  

Tvrtka WÜRTH će predstaviti prodajni program iz područja građevine s naglaskom na vijčanoj robi, alatima za profesionalne majstore i amatere te zaštitnoj opremi. Proizvodi marke WÜRTH se odlikuju trajnošću, kvalitetom te mogu zadovoljiti i najzahtjevnijeg majstora.  

Svjetski poznati brand VAILLANT nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit, vodik, kao i obnovljive izvore energije: solar i toplinu zemlje, vode i zraka u sustavima toplinskih pumpi. VAILLANT je sinonim za kompetenciju, inovaciju i pouzdanost. Za sve svoje posjetioce na Dan otvorenih vrata FRAK je pripremio i poklone iznenađenja te nagradne igre. Posjetite FRAK 08. studenog 2014. i uživajte u ugodnom i edukativnom druženju! Od 8. do 30. studenog 2014. u prodajnim salonima tvrtke FRAK, sva oprema za centralno i solarno grijanje, kamini i štednjaci na kruto gorivo, solarni setovi i alati su po akcijskim cijenama. PRODAVAONICA 1 – TERMOTRGOVINA Jelaši 28 f, Karlovac tel: 047 641 400 e-mail: info@frak.hr PRODAVAONICA 2 TERMOTRGOVINA D. Taborište 157/a, Slunj tel: 047 777 691 PRODAVAONICA 3 TERMOTRGOVINA Trg Josipa Broza 4, Karlovac tel: 047 658 488 www.frak.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest