Karlovac u četvrtak i petak domaćin međunarodnog kongresa tjesteničarstva – dolazi 200 sudionika iz 14 zemalja

–  Uzimamo to zdravo za gotovo, ali mi jesmo županija bogata
tjesteninom,  od naših knedli sa šljivama, savijača,
tjestenina za juhu, širokih rezanaca, nadalje i  “mi konja
za utrku imamo”.  Na brendiranju treba raditi godinama,
uložiti sredstava i truda, stvoriti prepoznatljivost i onda to
zaštititi. Udruga kuhara ima plan i radimo na njegovoj
realizaciji, kazala je Ivana Vukmanić.

Udruga će za sudionike kongresa spremiti posebnu večeru, na način
kako su to radile naše bake, ali i moderan, s ovdašnjim
namirnicama kojima se, rečeno je, malo koja županija može
pohvaliti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest