Odlaskom Ruže Tomašić zatečeno i županijsko članstvo HSP-a AS – Bokulić kaže da je stranka ipak ispred svega

Ruža Tomašić za zadnjeg posjeta Karlovačkoj županiji

Nakon odlaska Ruže Tomašić iz HSP-a Ante Starčević, članstvo u Karlovcu i Karlovačkoj županiji je ostalo zatečeno ovom odlukom svoje predsjednice.

Kako nam je ispričao županijski predsjednik HSP-a AS Željko Bokulić, u četvrtak navečer bit će održan Županijski odbor stranke te će na sastanku razgovarati o novonastaloj situaciji.

– Svi smo mi zatečeni odlukom Ruže Tomašić. Mislim da je prenagla i u jednu ruku smo i razočarani, kaže nam Bokulić.

S obzirom da je već više članova HSP-a AS na državnoj razini navodno najavilo svoj odlazak iz stranke, Bokulić kaže da nema takve informacije s terena u Karlovačkoj županiji te da je, dodaje, stranka ipak ispred svega.

Podsjetimo, HSP AS u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji participira u vlasti pa je Bokulić i predsjednik Županijske skupštine, dok je njegov stranački kolega Mihovil Stanišić predsjednik Gradskog vijeća Karlovca.

– Razgovarat ćemo o svemu i ako se i ne slažemo u nekim stvarima, bilo je puno načina da se to riješi, ali ovako otići… U subotu imamo i zakazano Predsjedništvo, moglo se to i tamo rješavati.

– Apsolutno sam za jedinstvo stranke, teško smo je stvarali i borili se, kako u ratu tako i u miru i sada treba čuvati mir i dostojanstvo. Ima u stranci vrlo dobrih i kvalitetnih ljudi, nastojat ćemo očuvati jedinstvo, a ako netko ode, pa i to i demokracija, zaključio je Bokulić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest