JELOVNIK RESTORAN ZRINSKI,MARINA DRŽIĆA 4
Tel.416-096;mob.099/3386-228 i 099/3386410 SVAKODNEVNO U PONUDI
OD 9,30 h do 11,30 sati
DAN |
MENU |
VRSTA JELA |
CIJENA |
|||
15.12. Ponedjeljak |
MENU 1: |
Varivo od leće sa krumpirom,kosani odrezak,kruh |
22,00 kn |
|||
MENU 2: |
Piletina pohana (batak-zabatak)rizi-bizi,salata, kruh. |
22,00 kn |
||||
MENU 3: |
Samoborski Kotlet,pire krumpir,salata,kruh. |
25,00 kn |
||||
16.12. Utorak |
MENU 1: |
Varivo od graha s tjesteninom,suhi vrat,kruh. |
22,00 kn |
|||
MENU 2: |
Piletina pečena, (batak-zabatak)mlinci,Salata,kruh |
22,00 kn |
||||
MENU 3: |
Špikovana junetina,riža pirjana,salata,kruh |
25,00 kn |
||||
17.12. Srijeda |
MENU 1: |
Špageti na bolonjski način,salata,kruh |
22,00 kn |
|||
MENU 2: |
Pileći filet na žaru,umak od gljiva,Njoki,salata,kruh |
22,00 kn |
||||
MENU 3: |
Svatovsko pečenje,Restani Krumpir,salata, kruh. |
25,00 kn |
||||
18.12.2014.
Četvrtak |
MENU 1: |
Vinogradarski gulaš,kruh. |
22,00 kn |
|||
MENU 2: |
Pureći Odrezak Pohani,cvjetača sa mrvicama,Salata,kruh. |
25,00 kn |
||||
MENU 3: |
Sarma,pire krumpir,kruh. |
25,00 kn |
||||
19.12. 2014 Petak |
MENU 1: |
Čufte u Umaku od rajčica,pire Krumpir,salata,kruh |
22,00 kn |
|||
MENU 2: |
Rižoto od liganja,Salata,kruh |
22,00 kn |
||||
MENU 3: |
Škarpina prženi,blitva sa krumpirom,kruh. |
25,00 kn |
||||
U |
||||||
20.12.2014 SUBOTA:MENU:SVINJSKI
21.12.2014 NEDJELJA:MENU-SVINJETINA
SVAKODNEVNO U
–
–
–
-FILEKI,PARMEZAN,KRUH. ”
ORGANIZACIJA
20.12. LOTUS
DOČEK NOVE 2015.
ZA MLADE,200.00 KN,ŠVEDSKI
BLAGDANSKI KOLAČI 70.00 |