Mladi Ivica Boljar hitno treba operaciju – večeras na Starom placu humanitarni koncert u grijanom šatoru

Na starom placu u velikom grijanom šatoru večeras se održava još jedan veliki humanitarni koncert namijenjen pomoći našem mladom sugrađaninu, 28-godišnjem Ivici Boljaru, odnosno operaciji u Beču koja bi mogla spasiti njegov život! Kupnjom ulaznica po 30 kuna, te tombole po istoj cijeni (a svaka tombola ujedno je i dobitna!) učinit ćete najljepše moguće dobro djelo i, vjerujemo, pomoći u prikupljanju potrebne svote i spasiti mladi život. Pravne osobe odazvati se mogu i novčanim prilozima i nagradama za tombolu, a sve informacije mogu dobiti na broj mobitela 097 6219573. Za Ivicu će večeras pjevati Ivan Zak, Rečički sokoli, Boemi, Daj 5, Hrvatska fortuna, Željko Golik, Žigolo band, Lotos band i Šehad Komić.

Za operaciju na bečkoj klinici HZZO je odobrio 39.000 eura, no nakon nedavnog pregleda u Beču ispostavilo se da se Ivično stanje pogoršalo, a tumor proširio osim na kosti i na živce. Stoga je nužna drugačija, kompliciranija i skuplja operacija i to hitno, a sredstva su potrebna i za boravak u bolnici tijekom oporavka, jer HZZO je odobrio samo svotu namijenjenu operaciji.

– Apeliram na sve u Karlovcu da se uključe jer je i najmanji prilog dobrodošao. Novac mogu uplatiti na račun IBAN HR 52 24000081510234801, koji će biti otvoren do 3. ili 4. veljače. Nakon toga, po zakonu, moramo ga zatvoriti jer u humanitarnim akcijama smije biti otvoren mjesec, te još dodatnih mjesec dana. Kako ćemo akciju nastaviti još ne znamo, konzultirat ćemo se s pravnicima, no sigurno će biti transparentna i javnost će do lipe znati kako su sredstva potrošena, naglasio je predsjednik udruge Novi život, koja je i organizator akcije, Ivan Mandić

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest