Karlovčani će 2015. dočekati na Starom placu, na otvorenom, uz gradske bendove i vatromet, a doček platiti duplo manje nego prethodne

Karlovčani će novu 2015. dočekati na Starom placu, ovaj put ne pod šatorom, nego na otvorenom, uz karlovačke bendove koji jamče dobru zabavu, te vatromet, a cijela će organizacija biti više nego dvostruko jeftinija od prijašnjih godina.

Rečeno je to na današnjoj pressici u Gradskoj upravi, na kojoj je dogradonačelnica Marina Kolaković kazala kako je razlog za ovakav doček Nove godine i financijske prirode, ali i želja za promjenama.

– Doček neće biti pod grijanim šatorom, ali ćemo zato imati vatromet, a zabavljat će nas jake karlovačke snage, četiri benda, i bit će to pravi karlovački doček Nove godine, najavila je Kolaković.

Na pozornici će se tako naći, nakon glazbe s razglasa od 20 sati, Lotos Band, The Trio, Strings Band i Rečički sokoli, pa će svi Karlovčani, uvjeren je Dražen Šomek iz Euro tona, zasigurno naći ponešto za sebe, jer će bendovi svirati pop, rock, zabavnu i tamburašku glazbu u blokovima po 40-ak minuta, dok će na kraju nastupiti u jedinstvenom bendu sastavljenom od po jednog predstavnika svakog izvođača.

Za ovogodišnji doček Grad je izdvojio 80.000 kuna, a za Božićni sajam, koji počinje u ponedjeljak u Radićevoj, 20.000 kuna, dok se ranijih godina taj iznos kretao od 210.000 do 230.000 kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest