Prijatelji “Minga” odigrali prijateljski bez pobjednika

Prijatelji Miroslava Mišića – Minga iz RK Dubovac i NK Karlovac 1919 prisjetili su se prijatelja koji je preminuo prije dvije godine u 53-oj godini života. Obilježavanje godišnjice započelo je na Rimokatoličkom groblju na Dubovcu gdje su prijatelji i rodbina, sin Matija, brat Ivica i supruga Željka, zapalili lampione i položili cvijeće na “Mingov” grob. Tom prigodom se na njegov sportski život prisjetio karlovačka nogometna legenda Stjepan – Stevica Benić. Potom su u ŠSD na Rakovcu odigrane revijalne prijateljske utakmice u rukometu i nogometu gdje su nastupile ekipe “Mingovih” prijatelja.

Za dvije rukometne ekipe “Prijatelji Minga” zaigrali su bivši karlovački rukometaši s kojima je “Mingo” igrao. Susret “Prijatelji Minga 1” i “Prijatelji Minga 2” završen je bez pobjednika 8:8 (3:4). Strijelci za “Prijatelje Minga 1” bili su: Vlado Justament 2, Blažević 2 (1), Muharemaj 1, Tomislav Čavlović 2 (1) i Mišić 1 (1). Za ekipu “Prijatelji Minga 2” golove su postigli: Ivica Žaja 2, Polić 2, Damir Prezelj 2, Jelić 1 i Vukić 1.

Središnja “figura” tog susreta bio je sudac Ivica Ljubić koji je autoritetom dominirao na terenu, a nisu zaostali niti treneri obiju momčadi, Branko Lakić i Nikola Kvakić, koji su oduševili izmjenama a naročito pravovremenim traženjem time outa.

Za “Prijatelje Minga 1” nastupili su: Pavlaković, T. Čavlović, M. i T. Justament, Muharemaj, Blažević, Mišić. Trener Kvakić. Za “Prijatelje Minga 2” igrali su: Macut, Vukić, Jelić, I. Žaja, D. Prezelj, Polić, Studen i Štefančić.

Nogometašima – veteranima Dinama ’82 suprotstavili su se nešto mlađi igrači NK Karlovac 1919. Susret je završen rezultatom 2:2 Strijeli za Karlovčane bili su Lucijanić i Vrbanić, a za Dinamo Peternac i Bogdanović

Za NK Karlovac 1919 igrali su: Skočibušić, Cerovac, Lucijanić, Buljan, Vrbanić, Mejašić, Bridić, Filipčić, Balić, Katovčić, Mišić, Žaja i Štefančić. Trener Stjepan Benić. Predstavnik Mario Vrbanić. Za NK Dinamo ’82 nastupili su: Komljenović, Braun, Gašpar, Poldrugač, Hadžić, Mujčin, marušić, Bogdanović, Peternac i Matić. Trener Ivica Senzen. Predstavnik Ismet Hadžić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest