Zagrebački bend i splitska fotografkinja na četvrtoj KAbini, za kraj godine veliki glazbeno-slikarski session

Pretposljednja prosinačka KAbina donijela je jedno novo i jedno staro lice. Mlada splitska fotografkinja Ela Stipičić po prvi puta se predstavila Karlovčanima sa 25 svojih fotografija izloženih na zidovima Male scene.

U kratkom razgovoru s Robertom Katavićem predstavila je svoj rad i planove, a čini se kako je publika bila vrlo zainteresirana za fotografije, što je vjerojatno i najbolja ocjena za mladu Splićanku.

U glazbenom dijelu gost je bio Karlovčanima i posjetiteljima KAbine već dobro poznati otkačeni zagrebački kantautor Ognjen Bašić – Čudnoređe, koji je ovog puta nastupio s bendom. I opet, bend zadovoljan, zadovoljna publika, tražio se i “bis”, može se reći da Čudnoređe u Karlovcu već ima malu, ali vjernu skupinu fanova.

Publika je na dar dobila i priču “Tamna strana mjeseca”, Zagrepčanina Željka Cvrtile, drugonagrađenu priču ovogodišnjeg natječaja Književnog kruga Karlovac.

Za sam kraj godine, 29. prosinca, KAbina priprema veliko druženje brojnih gostiju i publike na novogodišnjem glazbeno-slikarskom jam sessionu. Dok će se na pozornici izmjenjivati glazbenici, na Sceni i ispred nje brojni će slikari stvarati novo djelo, a pozvani su i svi ostali da im se pridruže i ostave svoj trag. Tu je, dakako, i “Priča za ponijeti”, ovog puta to će biti trećeplasirana priča s natječaja “Književnog kruga”, “Vraćam ti prezime” Ivane Gudelj.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest