Večeras u Sportskoj dvorani nastupaju Severina i Saša Matić, dvoje najvećih regionalnih glazbenika

Večeras u karlovačkoj Školskoj sportskoj dvorani nastupaju Severina Vučković i Saša Matić. Karlovčani će imati priliku među prvima čuti izvedbu najiščekivanijeg dueta godine More tuge, kojeg će izvesti dvoje najvećih regionalnih glazbenika.

‘Dalmatinka’, ‘Virujen u te’, ‘Djevojka sa sela’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Pogled ispod obrva’, ‘Prijateljice’, ‘Brad Pitt’, ‘Italiana’, ‘Ja samo pjevam’ te najveći ljetni hit ove godine’Uno momento’ su samo neke od pjesama koje su najbolja pozivnica za 27. prosinca svima da dođu u Školsku športsku dvoranu Mladost u Karlovcu. Njena sirova i čista energija pretočeni kroz pop i ostale pjesme će vam dati odgovore zašto je Severina već 20 godina najpopularnija pjevačica na ovim prostorima.

Saša Matić, pjevač koji se munjevitom brzinom probio do zvjezda isključivo odličnim glasom i izvrsnim pjesmama, jedan je od omiljenih na estradi. Svoje najveće hitove poput “Poklonite mi nju za rođendan”, ” Nađi novu ljubav”, ” Svatko ima onog koga nema” izvesti će i u Karlovcu za svoju vjernu publiku.

Ako već niste nabavili ulaznice, možete ih još uvijek kupiti na blagajnama Sportske dvorane koje se otvaraju u 12 sati. Cijena ulaznice je 90 kuna, dok su u prodaji i VIP ulaznice po cijeni od 200 kuna.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest