NA IZBORIMA DOBIO 90% GLASOVA Iz HDZ-a ekspresno stiglo reagiranje: Željko Prigorac već duže vrijeme nije član HDZ-a

foto ilustracija

Nakon naše objave da je načelnik Općine Lasinja Željko Prigorac optužen za silovanje, te navoda da se radi o članu HDZ-a ekspresno je iz stranke došao demanti.

– Sukladno Zakonu o medijima, bez odgode Vas tražimo ispravak netočne informacije, objavljene 8.ožujka 2019.godine, a vezana je za gospodina Željka Prigorca, načelnika općine Lasinja. Naime, gospodin Prigorac već duže vrijeme nije član Hrvatske demokratske zajednice, izvijestili su iz HDZ-a Karlovačke županije.

Željko Prigorac je, podsjetimo, na mjesto načelnika Općine Lasinja došao na izborima 21. svibnja 2017. godine kao kandidat HDZ-a te tada dobio 90,46 posto glasova birača. Punih 493 koliko je trebalo. Izabran je u prvom krugu jer drugih kandidata nije niti bilo. Od HDZ-a smo zatražili dodatne informacije.

– Kad je prestao biti član stranke i iz kojeg razloga. Također, je li podnio sam ostavku ili je izbačen, kao i je li stranka (HDZ) imala saznanja o optužnici za silovanje i je li to razlog zbog čega više nije u stranci. Nadalje, ako ste znali za tu okolnost, zašto niste izvijestili medije, pisali smo HDZ-u.

Ubrzo je stigao i odgovor, ali vrlo kratak.

– Gospodin Prigorac je na vlastiti zahtjev 2018.godine izašao iz stranke. HDZ nije imao nikakve informacije vezane uz slučaj, kažu u HDZ-u.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest